Reacties en Recensies

7 reacties

 1. Diana

  Prachtig, puur, eerlijk én herkenbaar

 2. Katrijn

  Ik kan je een telefonische consult met Angèle alleen maar aanraden. Tijdens een aurareading kon zij heel exact visualiseren hoe mijn huidige levenskoers/ mijn openheid tot het leven eruit ziet en waarvoor ik open dien te staan. Ze zag heel goed mijn talenten en valkuilen. Ze bevestigt en kijkt objectief naar wie je bent en voelt waarmee je worstelt. Ik ben blij haar steun te mogen ontvangen, want ze heeft een gave om zaken die binnen in jezelf leven naar boven te brengen en kadert dit op een duidelijke manier, zodanig je hiermee iets in je leven mee kan doen. Bedankt Angèle.

 3. Leo Alleblas

  Onlangs heb ik een consult gehad bij Angèle, om meer duidelijkheid te kunnen brengen in mijn gevoelens t.o.v. mannen en vrouwen, en in het algemeen op het gebied van liefde en sexualiteit. Er ontstond een spontane dialoog over beelden die bij Angèle opkwamen, terwijl zij zich op mij afstemde. Dit tweegesprek leverde verrassend heldere inzichten bij mij op.
  Angèle stimuleerde mij, om nu ook concrete stappen te maken en deze inzichten in daden om te zetten. Dat heb ik gedaan, en ik ervoer, hoeveel makkelijker en productiever het is om op dit gebied te hándelen, dan om te piekeren en te aarzelen. Angèle wist mij precies dát zetje te geven, dat ik nodig had om in beweging te komen. Het heeft me meer zelfvertrouwen en innerlijke rust opgeleverd.
  Daarom kan ik nu zeggen: Dank je wel, Angèle!

 4. Angelique

  Enige weken geleden een ViP dag gedaan bij Angele. Het was een bijzondere ervaring. Ik heb op deze dag weer veel inzichten gekregen en mooie tips van Angele hoe ik mijzelf nog verder kan ontwikkelen. Daarnaast vond ik haar een prachtig mooi en oprecht mens waarbij ik mij heel erg op mijn gemak voelde.

 5. Monique

  Bij Angele een dagdeel gewerkt met de soulcards en even lekker van me af kunnen praten. Het heeft me belangrijke inzichten gegeven m.b.t. verbinden en wat maakt dat ik nog niet klaar was om te verbinden. blij mee 🙂

 6. Sarah

  Door verschillende veranderingen in mijn leven zoals een nieuwe baan en moeder geworden van twee lieve zoontjes, merkte ik wel dat het lastig werd om contact te houden met mijn eigen drive. Het is een hele mooie tijd met de kinderen, maar naast een baan blijft er al snel niet veel tijd meer over voor mijn eigen stappen. Ik gaf (te) veel energie weg voor anderen en merkte dat ik te weinig zorgde om mezelf op te laden. En dan komt natuurlijk de vraag waarmee ik mezelf wil opladen; wat is mijn eigen echte drive. Zo’n leuke vraag die op je veertigste komt aankloppen.
  De VIP sessie met Angele was daarvoor echt heel fijn omdat de aurareading veel inzicht gaf in wat er achter zat hoe ik me voelde. De metafoor van de bloem geeft daar een (confronterend maar mooi) antwoord op. Dankzij de eerdere reading had ik al veel meer inzicht gekregen in mijn nieuwe stap die ik wilde realiseren. Alleen miste ik de energie om dat te gaan vormgeven en realiseren. De gesprekken met Angele, de systeemopstelling met poppetjes en het visualiseren van mijn drive in de SoulCollage gaven daar echt verandering in. Een hele mooie en verrijkende middag. Ik kan aan de slag met de inzichten die daaruit kwamen. Dank je wel Angele!!

 7. Lucy

  Heerlijke dag gehad met vriendinnen eerst een aura-reading en naar aanleiding daarvan soulcollage kaarten gemaakt. Prachtig om te zien dat dit zoveel inzicht kan brengen. Het was een bijzondere dag en een aanrader. Dankjewel Angèle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *