Angèle

Aangenaam kennis te maken.

Mijn naam is Angèle Evers (1959). Ik werk als therapeut, aurareader, SoulCollage® facilitator en HSP-coach. De laatste jaren heeft de kunstenaar in mij ook ruim baan gekregen. Alle afbeeldingen op deze site zijn van mij. Mocht je nieuwsgierig zijn naar meer van mijn werk kijk dan op www.beeldenangele.nl

Bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en spiritualiteit klinken me als muziek in de oren, daar ben ik al mijn leven lang mee bezig.

Liefde is een grote drijfveer voor mij. Als iets in mijn leven mij intens gelukkig én diep verdrietig heeft gemaakt, dan is dat mijn liefdesleven. Na een overweldigende relatie ben ik grondig gaan onderzoeken waarom het maar niet wilde lukken om voor lange tijd gelukkig in een relatie te zijn. Hier heb ik een boek over geschreven: Goud weven van oud ijzer.

Ik kwam tot het inzicht dat ik hoogsensitief ben en aan relatieverslaving leed. Ik heb geleerd dat de basis voor een liefdevolle en gelijkwaardige relatie een positief zelfbeeld is en dat de mate waarin ik van mezelf kan houden de mate van liefde bepaalt die ik kan ontvangen. Clichés zijn soms heel erg waar! 

Hoogsensitief

Lange tijd heb ik mijn hoogsensitiviteit, waarvan ik ergens altijd wel wist dat ik die had, genegeerd. Ik wilde niet in een hokje gestopt worden en gewoon “normaal” zijn en doen. Mijn gevoeligheid vond ik lastig, ik pantserde mezelf en liep op mijn tenen zodat ik aan alle eisen en verwachtingen kon voldoen.Ten koste van mezelf.
Pas na een tweede flinke burnout en grondig zelfonderzoek, heb ik kunnen erkennen dat ik, samen met nóg 20% van de mensen, hooggevoelig ben. Ik ben mijn leven en werk anders gaan inrichten. Ook ben ik de mooie kanten ervan steeds meer gaan waarderen en inzetten.

Werkervaring en opleiding

Ik heb 10 jaar in de psychiatrie gewerkt als dramatherapeut en sociotherapeut.
Daarna werkte ik 5 jaar op de afdeling eetstoornissen van een RIAGG en aansluitend 7 jaar als communicatietrainer Persoonlijke Effectiviteit in het bedrijfsleven.
Sinds 8 jaar werk ik als zzp-er. Ik geef al jarenlang aurareadingen.
Hiervoor volgde ik de vierjarige opleiding bij Mens en Intuitie in Amersfoort. Ook ben ik gecertificeerd HSP-begeleider en SoulCollage® facilitator.

Rust en vrijheid zijn mijn ademruimte,
Creativiteit en spiritualiteit mijn voedingsstoffen,

Liefhebben in vrijheid en verbinding, mijn vreugde,
Zinvol werk dat echt bij me past de beloning.