Readingconsult

Een combinatie van aurareading en coaching.  De meerwaarde van een aurareading boven “alleen maar” coaching, is dat je heel snel tot de kern komt van wat er NU toe doet. Soms ben je zo bezig met je eigen leven dat je de hoofd- en zijlijnen niet meer goed kunt onderscheiden. Feedback, bevestiging en advies kunnen dan heel erg helpen. 

Waarom een Readingconsult?

Een readingconsult geeft inzicht in jezelf, je situatie en de manier waarop jij daarmee omgaat. In een reading komen de thema’s naar voren die nú belangrijk zijn. Het is een spiegel die een heldere blik werpt op jouw levenspad. In een aurareading word je gezien zoals je wezenlijk bent. Dat kan bevestigend, verhelderend en soms ook confronterend zijn.  Er is geen goed of fout: je bent helemaal goed zoals je bent en op weg naar nog meer vrijheid, lichtheid en authenticiteit. 

Hoe werkt een Readingconsult?

Tijdens een aurareading vraag ik vaak je naam. Op die manier kan ik snel contact leggen met je wezenlijke essentie en krijg ik intuïtief de juiste informatie. Voor mezelf is het ook een verrassing wat ik te lezen krijg. De beelden en symbolen die ik zie, benoem en vertaal ik op een praktische manier. Daarbij is het voor jou soms sneller helder waar het precies over gaat dan voor mij. Het is fijn als je dan meedenkt.

Uiteindelijk is het een concreet verhaal over jou: je thema’s, je levenspad, je uitdagingen en kracht. Tussendoor mag je steeds vragen stellen. Als je wilt kun je de reading opnemen met je telefoon om het later nog eens terug te horen. 

Soms stap ik even uit het readen als ik het bijvoorbeeld effectiever vind om door te vragen of om kennis met je te delen of door een suggestie voor een oefening te doen. Ook een healing kan onderdeel uitmaken van het consult. 

Een readingconsult is een samenwerking tussen jou en mij. Hoe nieuwsgieriger jij bent naar je wezenlijke zelf en jij je daarvoor openstelt, hoe dieper de reading gaat en hoe meer bruikbare informatie je krijgt. 

De thema’s waarin ik ervaringsdeskundig ben zijn: Relatieverslaving, burn-out, HSP en ADD. Elke vraag over bijvoorbeeld werk, wonen, geld, familie of gezondheid kan ik lezen. 

Mijn aanbod

Telefonisch Reading Consult

Je kunt om praktische redenen ook prima kiezen voor een skype- of telefonisch readingconsult. 

Vriendinnen Workshop

Wat dacht je van een readingconsult als vriendinnenuitje? Iedere vrouw krijgt dan om beurten, in het bijzijn van de anderen, een korte, krachtige reading. Het versterkt jullie onderlinge begrip en je kunt elkaar scherp houden op je thema’s. Daarna verdiepen jullie deze reading met SoulCollage® kaarten. Dit zijn kunstkaarten die je intuïtief maakt en die je vervolgens in groepjes zelf leest.  

VIP-TIJD

Wil je graag uitgebreid stilstaan bij JeZelf? Omdat je het waard bent? Boek dan een hele middag! Je krijgt mijn onverdeelde aandacht en tijd. Van tevoren hebben we een telefonische intake, zodat ik mijn aanbod goed op je behoefte af kan stellen.