Aurareading

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is cropped-logo-kleur-e1694714091235.jpg

Thuiskomen bij jezelf .

 

 

Aura’s lezen kun je gewoon leren! Zeker hsp’ers hebben hier veel aanleg voor.  

Ik heb de vierjarige opleiding bij Mens en Intuïtie in Amersfoort gevolgd, alweer 25 jaar geleden. Ik houd van auralezen, omdat het zo respectvol is. Je wordt gezien zoals je wezenlijk bent. Ook wordt heel snel duidelijk wat op dit moment belangrijk is om in het licht te zetten en aandacht te geven. 

Op een diep niveau zul je alles herkennen wat ik zeg. Eigenlijk weet je het allemaal zelf. Soms echter, raken we wat verdwaald en kunnen niet meer goed de hoofd- en zijlijnen van ons leven herkennen. Ook is het fijn om feedback te krijgen. Een reading vervult de behoefte aan bevestiging of sturing en nieuwe impulsen om verder te gaan. Ook kun je niet langer om de waarheid heen draaien: dit kan wel eens confronterend zijn maar uiteindelijk brengt het rust. 

In je aura ofwel je energieveld is alle informatie aanwezig. Ik neem dit intuïtief waar in de vorm van bijvoorbeeld beelden, symbolen en gevoelens. Deze deel ik met je en ik vertaal het zodat het een praktisch concreet verhaal wordt. 

Tijdens een reading zitten we tegenover elkaar. Ik sluit mijn ogen en vraag regelmatig je voor- en achternaam. Hierin zit namelijk alle informatie over jou vertegenwoordigt. Ik begin met het beeld van een bloem en kijk wat er met deze bloem gebeurt als ik hem vul met jouw energie. Dit zal op een diep niveau met je resoneren.  

Na de bloem kijk ik naar je aura: wat valt op, welke beelden komen naar voren, wat heeft je aura nodig? Tussendoor mag je steeds vragen stellen.  

Als laatste kijk ik naar je chakra’s en de informatie die zich hierin bevindt. 

Dat wat op dit moment van belang is om gelezen te worden, zal als eerste zichtbaar worden. 

Je kunt een reading laten doen omdat je bepaalde vragen of problemen hebt. Of gewoon uit nieuwsgierigheid, dat is ook prima. Hoe meer jij nieuwsgierig durft te zijn naar jezelf, hoe meer informatie ik krijg. Het is een samenwerking tussen jou en mij en ik krijg niets te zien dat jij niet wilt. 

Als je wilt kun je de reading opnemen zodat je hem thuis nog eens op je gemak kunt beluisteren.