Mijn boek

Goud weven van oud ijzer

Een autobiografische roman over een heftige liefde

‘..Als Angèle vijftig is, vinden er ingrijpende gebeurtenissen in haar leven plaats. Ze neemt ontslag en start haar eigen bedrijf als therapeut en coach, haar geliefde verlaat haar en kort daarna overlijdt haar broer. Dan ontmoet ze Hans, haar soulmate. Zielsgelukkig laat ze alles voor hem los. Het loopt echter op dramatische wijze fout. Hierna drinkt en blowt ze veel te veel. Om te herstellen gaat ze naar een ontwenningskliniek in Zuid-Afrika en naar een pastoraal bezinningscentrum. Uit het verdriet en lijden creëert ze een stabiele en wijzere vrouw: Goud weven van oud ijzer. Angèle (h)erkent dat ze hoogsensitief en verslavingsgevoelig is en dat ze last heeft van verlatingsangst. Ze leert zichzelf te accepteren zoals ze is en vindt rust.’

Het boek is te koop op bol.com in een paperback en hardcover versie.

4 reacties

 1. Monique Rikkert de Koe

  Het boek leest lekker en is schaamteloos eerlijk. Luchtig en verdiepend tegelijk.

 2. Petra Strijbos

  Ik heb het prachtige boek van Angèle uit. Ik heb genoten van het begin tot het einde. Een aanrader voor iedereen als je nog een cadeau zoekt voor iemand, het boek Goud weven van oud ijzer is echt de moeite waard.

 3. NBD Biblion

  Mooi verhaal, waarin de schrijfster haar kwetsbaarheid, tekortkomingen en verlangens op een meeslepende manier aan de lezer heeft durven tonen. Een prettig leesbaar autobiografisch verhaal, geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar zichzelf en betekenis in hun leven.

 4. Anja van der Meeren

  Ik heb het al uit na twee dagen. Toen ik op 2/3e was vond ik dat wel jammer, maar ik kon niet meer stoppen!! Gaaf boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *