Vriendinnenworkshop

Zielslezing workshop (2-5 vrouwen)

Deze workshop is een mooie combinatie van een readingconsult en SoulCollage® kaarten maken. 

Om beurten kijgen jullie een korte en krachtige aurareading. Doordat de anderen horen wat er gezegd wordt, kunnen ze je hier later aan herinneren of je er scherp op houden. 

Hierna gaan jullie een SoulCollage® kaart maken. Dit is een mooie aanvulling op de reading en jullie nemen de kaarten mee naar huis, als een blijvende reminder. Op deze manier krijg je veel inzicht en handvatten bij de de thema’s die op dit moment in je leven spelen. 

Ondertussen heb ik een lekkere lunch gemaakt die we gaan nuttigen. Natuurlijk houd ik rekening met jullie dieetwensen. De SoulCollage® kaarten worden door jullie in drietallen gelezen. Eventueel maak je nog een tweede of derde kaart. Dit kan naar aanleiding van de reading die je gekregen hebt of meer “algemeen”. Afsluitend trekken jullie een ‘engelenkaart’, als hart onder de riem. 

We werken van 11 tot 15 uur en de kosten zijn €44,- per persoon (inclusief lunch en kaarten) bij 4 vrouwen. Bij 3 deelneemsters zijn de kosten 66,- per persoon en bij 5 deelneemsters 48,-.

Collageschilderij workshop
(6-10 vrouwen)

Na en paar opwarmende voorbereidingsoefeningen splitsen jullie je op in twee groepjes, in aparte kamers maakt elk groepje samen een collageschilderij voor ieder van je vriendinnen in het andere groepje en andersom. Artistieke talenten zijn niet nodig, iedereen kan het en als je wilt, help ik je.

Alle benodigde materialen en heel veel plaatjes liggen klaar. Je werkt in mijn sfeervolle huiskamer en ik zorg voor koffie, thee, andere drankjes en allerlei gezond lekkers.
Na afloop moet iedereen raden welk schilderij jouw karakter, jouw eigen-aardigheden, jouw geschiedenis etc. weergeeft. De maakster geeft uitleg, als je dat wilt.

Het is erg leuk en ook wel een beetje spannend om te doen; “kan ik het wel…”, “wat gaan ze over me zeggen…” en “als ik het maar mooi vind…”
Ik kan je geruststellen: je kunt het, het valt heus mee wat ze over je vinden, de schilderijen worden prachtig en je hebt er iets aan. 

Nieuwe inzichten, een middag verbinding, gezelligheid en diepgang, die, als kers op de taart, ook nog een blijvend kunstwerk oplevert over JOU!  

De kosten zijn €44,- p.p. voor de workshop bij minimaal 6 deelneemsters (inclusief alle materialen en versnaperingen).